Tanami St Harrison

Clean lines and generous room sizes.

The clean architectural lines and the facade sets this home apart. The generous master bedroom suite is positioned at the front of home and includes a large walk-in robe and ensuite with twin vanity. The gourmet kitchen features a large island bench designed for casual mealtimes. A generous walk-in pantry allows plenty of storage space and convenient refrigerator allocation to keep the kitchen clutter free. The clients were needing the big bedroom spaces for their children to allow room for their study desk and toys. The integrated outdoor living area cleverly extends the main living space seamlessly via sliding doors. This home also includes three minor bedrooms, central bathroom and versatile home theatre which could also be used as a formal lounge or rumpus room.

EER Star Rating:    7 stars
Features
  • Rake high ceilings
  • Modern façade
  • Rumpus
  • Study
  • Theatre room
  • Walk in pantry
  • Large kitchen
Sustainable Components
  • R1 waffle pod slab with insulation edging
  • R5 ceiling and R2.5 wall earth wool batts, internal walls
  • Thermally broken commercial double glazing windows with argon gas
  • 5000ltr water tanks with rain bank and pump
  • Anticon insulation blankett
Project Details
  • Location: Harrison
  • Project: New custom home build
  • Build time: 5 months
  • Block size: 500m2+
  • Living size: 220m2+
Features
  • Rake high ceilings
  • Modern façade
  • Rumpus
  • Study
  • Theatre room
  • Walk in pantry
  • Large kitchen
Sustainable Components
  • R1 waffle pod slab with insulation edging
  • R5 ceiling and R2.5 wall earth wool batts, internal walls
  • Thermally broken commercial double glazing windows with argon gas
  • 5000ltr water tanks with rain bank and pump
  • Anticon insulation blankett
Project Details
  • Location: Harrison
  • Project: New custom home build
  • Build time: 5 months
  • Block size: 500m2+
  • Living size: 220m2+
Want to know more? Send us a message.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.